UA-31516271-2

Disclaimer

Privacy en veiligheid
Uw persoonlijke gegevens. U laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als U ons boek “Bep Voskuil, het zwijgen voorbij” bestelt. Hieronder vertellen we wat we met deze gegevens doen.

We gebruiken het alleen waarvoor bedoeld is en bewaren het veilig.
We hebben alleen gegevens van U als U een boek bij ons bestelt. Die gegevens gebruiken wij uitsluitend om het boek te verzenden als we de betaling hebben ontvangen. De gegevens die U bij ons achterlaat als U het boek bestelt, bewaren wij zeer veilig. Wij verkopen deze informatie aan niemand en delen Uw informatie ook met niemand.

Op de website zijn géén middelen geïnstalleerd om U te volgen of persoonlijk aanvullende informatie via bepaalde software buiten U weten om te achterhalen. Onze bedoeling is vooral U te informeren en als dit leidt tot interesse in het boek, of de aanschaf ervan stellen wij dit zeer op prijs.

U bestelling leveren
Voor Uw bestelling hebben we Uw naam, e-mailadres, adres(sen), en soms ook Uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we Uw bestelling bezorgen en als zich onvoorziene omstandigheden voordoen, contact met U leggen.

Contact
U kunt met ons in contact komen via het contactformulier op de website. We beantwoorden Uw vragen zo snel mogelijk, doch vrijwel altijd binnen 48 uur.

Reviews
Wilt u ook een review schrijven, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw review kunt u per e-mail naar ons sturen. info@bepvoskuijl.nl